La nostra cuina
Monografies Bromera
Piera, Emili (1954- )
|
EDITORIAL | Bromera, S.L. |
PRESTAGERIA
| ALIMENTACIÓN Y COCINA |
FORMAT | 128 p. 34x24 cm |
DATA EDICIÓ | |
DATA IMPRESSIÓ | 10/2002 |
LLENG. EDICIÓ | Catalán |
ISBN | 9788476607312 |
ID | 1867 |
Signatura |
64
PIE
nos
#1867
|
SINÒPSI:
La nostra cuina recorre la geografia culinària des d’una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l’humor. són els ingredients d’aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb les imatges del prestigiós fotògraf Francesc Jarque, la conjunció d’aquests professionals ha fet possible la publicació d’un llibre de gran qualitat, modern, complet, amé i a estones divertit, que ens permet comprendre i assaborir la rica oferta gastronòmica valenciana.