La nostra cuina

Monografies Bromera

Piera, Emili (1954- )


EDITORIAL Bromera, S.L.
PRESTAGERIA ALIMENTACIÓN Y COCINA
FORMAT 128 p. 34x24 cm
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ10/2002
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788476607312
ID 1867
Signatura
64
PIE
nos
#1867


SINÒPSI:

La nostra cuina recorre la geografia culinària des d’una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l’humor. són els ingredients d’aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb les imatges del prestigiós fotògraf Francesc Jarque, la conjunció d’aquests professionals ha fet possible la publicació d’un llibre de gran qualitat, modern, complet, amé i a estones divertit, que ens permet comprendre i assaborir la rica oferta gastronòmica valenciana.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer